Anconavi
 
BAKINGSYSTEMS AND COATINGS
 
  Untitled Document

Anconavi Food-Equipment & engineering

Door de know–how van zowel Burg-Equipment en Anconavi te bundelen is er een krachtige speler op de markt verschenen die perfect kan inspelen op al uw vragen en wensen, voor zowel stuksgoed als seriewerk, voor Ambacht en Industrie. Uw probleem is onze zorg.

  • Liftsystemen: Voor het verwisselen van formattubes en machine onderdelen in de food-industries.

    • Een degelijk geconstrueerd lift-systeem waarmee moeiteloos en snel de onderdelen verwisseld kunnen worden. Gezien de recente ARBO-eisen een onmisbaar gereedschap in uw productie- proces.
 

  • Ontnesters Productie van enkelvoudige en meervoudige ontnesters voor de food en/of verpakkingsindustriën

    • Onze ontnesters verwerken met gemak tot 120 schalen, deksels, emmers enz,enz per minuut. Doordat deze ontnesters vrijwel geen bewegende delen bevatten is het onderhoud minimaal. Vraag vrijblijvend naar de tal van mogelijkheden.
  • Snijmallen , losse machineonderdelen en Verspaning: Natuurlijk zijn wij gespecialiseerd in het produceren van specifieke machineonderdelen en snijmallen die desgewenst op maat en wens uitgevoerd kunnen worden, zowel gepersionaliseerd stukswerk voor de ambacht als seriewerk voor de industrieën behoort tot de mogelijkheden. De onderdelen worden met behulp van de meest moderne apparatuur ontwikkeld en geproduceerd.

    U kunt contact opnemen door gebruik te maken van het contact formulier op deze site, maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks bellen naar +31 6 4141 1737.
 

 

 
  Agentschappen
  BurgEquipment   Josto
 

Anconavi vof
2de Hogendijk 9
4501 PD Oostburg
(Gemeente Sluis)

Tel: +31 (0)117 45 00 41
GSM: +31 (0)6 41 41 17 37

E-mail Anconavi

 
 
MJ-Webdesign / Zeeland